Fotoshoot Model

Rug Solid Katoenen Vloerkleed Uni / lichtroze

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 169,95 € 129,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit handgeweven katoenen tapijt van Rug Solid heeft zijn eigen unieke geschiedenis. Met zijn minimalistische look past dit tapijt in vrijwel elk interieur.

Dit populaire tapijt is geweven met een reeks van katoen stroken - overschot van de internationale mode-industrie. Normaal gesproken zouden deze restanten in de container belanden. In plaats daarvan zijn ze nu gebruikt om deze mooie katoenen tapijten te vervaardigen.

Afmeting: 170 x 240 cm
Bijzonderheden: dit vloerkleed is gebruikt voor een fotoshoot maar verkeert in nieuwstaat.


OPMERKING: Omdat het vloerkleed handgeweven is, kan de omvang variëren met 3-5%. Sommige vloeren kunnen gevoelig en kwetsbaar zijn. Wij raden je daarom aan het tapijt te gebruiken in combinatie met een ondertapijt om te voorkomen dat de vloer verkleurt. Directe blootstelling aan zonlicht kan de kleur van het tapijt in de loop der tijd doen veranderen. Een groot deel van het kwaliteitsproces is ervoor te zorgen dat de individuele katoenen stroken op de juiste kleur zijn afgestemd. De nuances kunnen variëren van de ene productie naar de volgende. De getoonde foto's zijn dan ook indicatief - nog geen twee Rug Solid tapijten zijn hetzelfde.

REINIGING: Dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met regelmatig stofzuigen of door het uitslaan/ kloppen van het tapijt. Als het tapijt vlekken vertoont kan deze op 30 graden celsius worden uitgewassen. Laat het tapijt daarna liggend drogen.

© 2013 - 2022 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel