Rug Solid Jute Vloerkleed Smooth Grey / div. afmetingen

Artikel 4 van 10
€ 90,00 (inclusief btw)

Een Jute-kleed van Rug Solid bestaat uit een combinatie van overgebleven leer uit de mode-industrie en de natuurlijke jute van plantaardige vezels. Net als bij de lederen tapijten, worden de overblijfselen zorgvuldig geselecteerd, gesneden en samengeweven - hier in combinatie met jute-vezels. Jute, ook wel bekend als de "gouden vezel", is een duurzame en 100% natuurlijk afbreekbare vezel die voldoet aan de waarden van duurzaam ontwerpen.

Dit vloerkleed past in principe in alle woonstijlen, en is zeer praktisch en duurzaam. De woonkamer, eetkamer, slaapkamer, hal - alleen je innerlijke interieur ontwerper stelt de limiet. 

OPMERKING: 
Omdat het vloerkleed handgeweven is, kan de omvang variëren met 3-5%. Sommige vloeren kunnen gevoelig en kwetsbaar zijn. Wij raden je daarom aan om een ondertapijt te gebruiken, om verkleuring te voorkomen. Directe blootstelling aan zonlicht kan de kleur van het vloerkleed in de loop van de tijd veranderen. Een groot deel van het kwaliteitsproces is ervoor om te zorgen dat de afzonderlijke stroken op de juiste kleur zijn afgestemd. De nuances kunnen variëren van de ene productie naar de volgende, want ze worden geproduceerd uit gekleurde leren stroken uit de mode-industrie. De getoonde foto's zijn dan ook indicatief - nog geen twee Rug Solid vloerkleden zijn hetzelfde.

SCHOONMAKEN: 
Voor grondige reiniging raden wij een stomerij aan,  maar de dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met een stofzuiger, uitkloppen of met een borstel en een beetje zeepsop. Laat het tapijt plat en droog liggen.

Specificatie Omschrijving
Kleur Lichtgrijze nuances
Materiaal Echt leer en jute vezels
Levertijd 2 - 5 werkdagen
© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel