RETOURNEREN

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden de koop op afstand te ontbinden. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, gelden de volgende voorwaarden:

  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, jezelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd. 
  • Indien je een product wilt retourneren dien je dit vooraf, binnen 14 dagen na ontvangst, aan te geven d.m.v. het invullen van het retourformulier. Dit retourformulier mail je vervolgens naar info@thuuz.nl. De te retourneren artikelen dienen uiterlijk 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
  • Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour, en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.
  • De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. Let er op dat de verzendkosten voor de terugzending voor je eigen rekening zijn.
© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel