MAKII

Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters willen zij kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken,' peng!

Makii Studio gaat samen met opdrachtgevers het avontuur aan. Ze zijn trots op samenwerkingen met partners als Rijksmuseum, Rotterdampas, Jeugd Vakantie Paspoort, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein.
Makii is opgericht in 2013 door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam, hatsikidee! Door deze talenten te bundelen zagen zij een kans om vernieuwende, creatieve producten te maken voor kinderen. De wereld van Makii
bestaat inmiddels uit ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’.


 

Sorteer op
 • Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Jungle'
  Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Jungle'

  Deze kleurplaat is bijna zo groot als een beer. Met nijlpaarden en olifanten in een meer, vliegende zebra's, dansende zwijnen en slangen die zo in de bladeren verdwijnen.

  Nodig met de kaarten je vriendjes uit en lees in het mini…

  € 9,95
 • Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Water'
  Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Water'

  Dit is een kleurplaat als een inktvis zo groot met zingende vissen, een duikersboot, gespikkelde vinnen een glimmende staart
  En wil je een stuk van de zandkasteeltaart?Nodig met de kaarten je vriendjes uit en lees in het boek vol…

  € 9,95
 • Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Winter'
  Makii Turbo Grote Kleurplaat 'Winter'

  Dit is een kleurplaat zo groot als een slee. Klim op een rendier en vlieg met hem mee naar dansende vossen en beren die slapen, flamingo’s met baarden en breiende schapen.

  Nodig met de kaarten je vriendjes uit en lees in het…

  € 9,95
© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel