NIEUW

De Villa Kaars ‘Lichtje'

Artikel 1 van 17
€ 8,95 (inclusief btw)
Voorraad 24 stuks

Deze kaars met tekst:  'een lichtje voor jou', is met veel zorg, liefde en aandacht gemaakt door de kanjers van 's Heeren Loo. 

Aan wie geef jij deze kaars cadeau?

Wil je een persoonlijke tekst toevoegen, geef dit dan aan ons door via het opmerkingen veld in het bestelproces.De kaarsen van atelier De Villa worden met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt van hoogwaardige kwaliteit paraffine gemixed met plantaardige stearine. Stuk voor stuk handwerk wat deze kaarsen extra uniek maken.

De paraffine die wordt gebruikt is met behulp van moderne, milieuvriendelijke reinigingsmethoden gezuiverd en van alle mogelijke schadelijke stoffen ontdaan. Na dit proces blijft een hoog geraffineerd eindproduct over dat is onderworpen aan een voortdurende kwaliteitscontrole.

De stearine is plantaardig i.p.v. dierlijk en ruikt hierdoor minder sterk tijdens het branden. Dit is ook voor de veganisten wel prettig om te weten dat deze kaarsen niet uit dierlijke was bestaat, wat bij veel kaarsen die worden verkocht wel het geval is. Door toevoeging van stearine wordt de kaars ook sterker (harder) en nemen de brandeigenschappen toe.

Specificatie Omschrijving
Hoogte 22 cm
Diameter 5,2 cm
© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel