De Villa Rustieke Stompkaars Terracotta

Artikel 1 van 30
€ 2,50 (inclusief btw)

De kaarsen van atelier De Villa worden met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt van hoogwaardige kwaliteit paraffine gemixed met plantaardige stearine. Stuk voor stuk handwerk wat deze kaarsen extra uniek maken.

De paraffine die wordt gebruikt is met behulp van moderne, milieuvriendelijke reinigingsmethoden gezuiverd en van alle mogelijke schadelijke stoffen ontdaan. Na dit proces blijft een hoog geraffineerd eindproduct over dat is onderworpen aan een voortdurende kwaliteitscontrole.

De stearine is plantaardig i.p.v. dierlijk en ruikt hierdoor minder sterk tijdens het branden. Dit is ook voor de veganisten wel prettig om te weten dat deze kaarsen niet uit dierlijke was bestaat, wat bij veel kaarsen die worden verkocht wel het geval is. Door toevoeging van stearine wordt de kaars ook sterker (harder) en nemen de brandeigenschappen toe.

Mix & match verschilende kaarsen uit deze collectie met elkaar voor een speels effect.

De kaarsen zijn leverbaar in 3 formaten:
Stomp 2 (107 x 62 mm)
Stomp 3 (117 x 72 mm)
Stomp 4 (130 x 82 mm)


's Heeren Loo biedt in bijna heel Nederland ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. 's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Cliënten kunnen op veel verschillende manieren aan de slag binnen de dagbestedinglocaties van ‘s Heeren Loo. De Villa is een van deze dagbestedinglocaties en valt onder locatie Groot Schuylenburg te Apeldoorn.

Het kaarsenatelier is een arbeidsmatige dagbestedinggroep waar ca. 10 cliënten werkzaam zijn. Er worden op ambachtelijke wijze kaarsen gemaakt. Omdat de handelingen van vrij eenvoudig tot complex zijn kan iedereen een steentje bijdragen aan een mooi en ambachtelijk product. Wij bieden werk aan mensen van elk niveau. Afhankelijk van de individuele vaardigheden en interesse kan iedereen er een taak krijgen. Cliënten mogen met recht trots zijn op hun ambacht. Onder hun vaardige handen groeit een mooi, verkoopbaar product en dat schenkt veel voldoening. Onze ambachtelijke kaarsen zijn gemaakt van zuivere paraffine en plantaardige stearine. Hierdoor hebben onze kaarsen zeer goede brandeigenschappen en veel branduren. Bij juist gebruik branden onze kaarsen regelmatig, reukloos, zonder roet en druipen in principe niet.

© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel