Poster

MR Foto Poster '(Carrots) and Peas' (2013)

Vorige Artikel 16 van 26 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Marie Antoinette pruik
Marina is gek op verkleden en alles wat daarbij aan props hoort. "Ik kijk altijd en overal of ik iets vind wat ik kan gebruiken in mijn foto’s. Voor deze twee foto’s Carrots and Peas heb ik van een goede vriendin een Marie Antoinette pruik kunnen lenen". Marina's jongste dochter houdt gelukkig ook van verkleden en heeft model gestaan. "Haar sproeten gezichtje en haar blik maakte haar tot mijn favoriete model totdat zij het poseren niet meer zo leuk vond. Toen ben ik mijzelf als model gaan gebruiken. Het grote voordeel is dat ik altijd kan en ook altijd wil. Alhoewel ik liever onherkenbaar op de foto sta".

Inspiratie
Marina haalt haar inspiratie uit haar bezoeken aan galleries en musea en uit films, zoals Tim Burton’s Alice in Wonderland en The Grand Budapest Hotel van Wes Anderson. De fantatische kleuren, bijzondere decors en vormgeving zijn een onuitputtelijke inspiratiebron. "Ik kijk ook graag naar het werk van fotografen, zoals naar de foto’s van Isabelle Wenzel en Guda Koster. De humor in hun werk spreekt mij erg aan net als hun kleurgebruik en composities".

De foto's maakt Marina met de zelfontspanner, daarmee heeft zij 10 seconden de tijd om weer op haar plaats te staan voordat de foto gemaakt wordt. De compositie heeft zij dan ook van tevoren uitgedacht. Het beeld zit zo sterk in haar hoofd dat tijdens het fotograferen zij enkel kleine details verandert. 

Specificatie Omschrijving
Oplage 6
Fotograaf Marina Ruempol
Afmetingen 30 x 40 cm of 50 x 70 cm
Materiaal 250 grams papier (mat)
© 2013 - 2023 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel