Rug Solid Lederen Vloerkleed Dark Grey / div. afmetingen

Artikel 6 van 9
€ 49,00 (inclusief btw)

Exclusieve donkergrijs lederen vloerkleed in zeer hoge kwaliteit. Het handgeweven tapijt bestaat uit stroken leer in diverse grijs tinten. De stroken zijn eigenlijk 'left overs' uit de mode-industrie, die door Rug Solid zeer zorgvuldig op kleur worden uitgezocht. Dat maakt ieder vloerkleed uniek. 

Dit leren vloerkleed past in principe in alle woonstijlen, en is zeer praktisch en duurzaam. De woonkamer, eetkamer, slaapkamer, hal - alleen je innerlijke interieur ontwerper stelt de limiet. 

OPMERKING: 
Omdat het vloerkleed handgeweven is, kan de omvang variëren met 3-5%. Sommige vloeren kunnen gevoelig en kwetsbaar zijn. Wij raden je daarom aan om een ondertapijt te gebruiken, om verkleuring te voorkomen. Directe blootstelling aan zonlicht kan de kleur van het vloerkleed in de loop van de tijd veranderen. Een groot deel van het kwaliteitsproces is ervoor om te zorgen dat de afzonderlijke stroken op de juiste kleur zijn afgestemd. De nuances kunnen variëren van de ene productie naar de volgende, want ze worden geproduceerd uit gekleurde leren stroken uit de mode-industrie. De getoonde foto's zijn dan ook indicatief - nog geen twee Rug Solid vloerkleden zijn hetzelfde.

SCHOONMAKEN: 
Voor grondige reiniging raden wij een stomerij aan,  maar de dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met een stofzuiger, uitkloppen of met een borstel en een beetje zeepsop. Laat het tapijt plat en droog liggen.

Specificatie Omschrijving
Kleur Donkergrijs
Materiaal Echt leer en katoen
Levertijd 2 - 5 werkdagen
© 2013 - 2024 thuuz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel